Ana içeriğe atla

BİTCOİN KAZANMANIN YOLLARI

     Bugün size mevcut bitcoin edinme yollarını, dikkat etmeniz gereken hususları yazacağım. Bitcoin, bir çok legal/illegal yoldan edinilebilir. Önemli olan bilmediğiniz veya güven vermeyen sitelerden uzak durmanız. Buyurun birlikte göz atalım.







1- Tıklama Başına Satoshi Veren Siteler ( ayda ortalama 300-400 tl ) 
              
      Adından da anlaşılacağı üzere, bunlar reklamları izlemek veya web sitelerini ziyaret etmek için size küçük miktarda bitcoin verecek web siteleridir. En popüler bitcoin web sitesi için google de ufak bir araştırma sizin için yeterli olacaktır. Bazı web siteleri daha fazla kazanmanız için belli miktarda yatırım talep edebilir. işte bu noktada musluk dediğimiz (faucest) '' bana kazandır bende sana kazandırayım '' mantığı devreye giriyor. Karar sizin.





2- Bitcoin Madenciliği  
      
      Madencilik, ekipman yatırımı gerektiren ( ekran kartı, tam donanımlı pc) ve bolca zaman, araştırma, para gerektiren bir yöntemdir. Yeni başlıyor iseniz, muhtemelen bunu takip etmemelisiniz. Eğer usta iseniz, muhtemelen bunu zaten biliyorsunuzdur. Çünkü yatırım maliyeti olası karınızdan yüksek oluyor. Ancak ben yine de yapmak istiyorum diyorsanız sizin adınıza ( yaklaşık 500 euro yatırım bedeli ile ) bitcoin üreten kasalar kiralayabilirsiniz. Bunun için bitcoin mining şirketi bulmanız gerekecek. 




3- Bitcoin Yatırım Siteleri
   
       Yapacağınız yatırımı çoğaltacağını, değerini arttıracağını iddia eden onlarca site var. Ancak bunun için ciddi bir yatırım gerekiyor. Genelde bu siteler bir müddet sonra ulaşılamaz olur ve yatırımınız çöpe gider. Kısaca uzak durun.




4- Bitcoin Ticareti-Borsası
   
    En basit aynı zaman da en karlı yol olan bitcoin ticareti, al-ver denklemi ile karınıza kar katabilirsiniz. Bunun için güvenli, tanınmış site bulun, işlem yapmak için sabırlı olun ve piyasayı iyi takip edin. Düşük fiyattan alın yüksek fiyattan satın. Emin olun günlük değişmelerden bile yüksek kar sağlayabilirsiniz. Zaten bitcoin fiyatlarını takip edenler bunun çok iyi farkında.
     Eğer ben risk almam diyorsanız belli miktarda faiz oranları ile bitcoinlerinizi ödünç verebilirsiniz. Bu da bir kazanç yolu sizin için. Önemli olan güvenilir sitelerden işlem yapabilmek.

5- Bahis Oynamak - ( tavsiye etmiyorum )

   Eğer şansım çok, şeytanım bol diyorsan bitcoin üzerinden poker, rulet, maç skoru hatta hatta okey oynatan siteler bile var. Aman dikkat edin, pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın !


                                                                                6- Oyun Oynamak

   Bir çok site kullanıcılarına oyun oynatarak kazanç elde ettirdiklerini vaat ediyor. Bunun için çevrim içi satın alımlar ile oyunda iyiyeştirmeler gerekiyor. Örneğin altın madencisi olmak için belli bir seviye gerekiyor bunun için sizden para talep ediyor. Bana hem vakit hemde nakit israfı gibi geldi.





Ve unutmadan bedava bitcoin diye bir şey yok. Tabi zamanınız kıymetli değilse.

  
      



Yorumlar

  1. bitcoin satın almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiz. Sizler de bitcoin haber sitesinden ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

    ...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bulgar Üniversitesinde Bitcoin Bursu

Bitcoin’in ana finans dünyasında ki yükselişi harikalar yaratıyor. Herhangi bir geliştirme stüdyosuna yürüyün ve Blockchain, Bitcoin ve her şeyin kriptocurrency’u ile ilgili musingting IT personelini bulmak zorundasınız. Bunu göz önünde bulundurarak, Bulgaristan’daki Varna Yönetim Üniversitesi, Bitcoin’de burs imkanı sunan ilk yüksek öğrenim kurumlarından biri haline gelecektir.2018 yılında, on yazılım mühendisliği öğrencisine, Bitcoin’de burs verilecek ,her dönem için € 1000 değerinde. Üniversite ayrıca, adaylarına bursu ya avro ya da Bitcoin’den alma seçeneği de vereceğiz. Şanslı adaylar, kendilerine değerli sanal para birimlerinden bir pay alacaklarken, Üniversite de Bitcoin’i öğrenim ücretleri için bir ödeme yöntemi olarak kabul etme planları üzerinde çalışıyor. Prospektif yazılım mühendisliği öğrencileri, Blockchain teknolojisinin eğitiminde ilerlemeye öncülük ettiği için cryptocurrency ve Blockchain teknolojisinde yeni modülleri sabırsızlıkla bekleyebilirler. Alçak g

Satoshi Nakamoto’nun Bitcoin Makalesi

Satoshi Nakamoto tarafından yazılan manifesto birçok dilden sonra şimdi de Türkçe’ye çevrildi. Bitcoin : Eşten-eşe Elektronik Nakit Ödeme Sistemi  Satoshi Nakamoto Özet.  Tamamen eşten-eşe çalışan bir elektronik para sistemi herhangi bir finansal kurumdan geçmeden bir taraftan diğerine çevrimiçi ödeme gönderilmesini mümkün kılar. Dijital imzalar çözümün bir parçasıdır, ancak mükerrer harcamaları önlemek için hala güvenilir bir üçüncü tarafa ihtiyaç duyuluyorsa temel faydalarını kaybederler. Mükerrer harcama problemine eşlerarası ağ kullanarak bir çözüm öneriyoruz. Ağ, işlemleri sürekli uzayan özet fonksiyonu tabanlı bir iş-kanıtı zincirine ekleyek zaman damgasıyla işaretler ve iş-kanıtını tekrar üretmeden değiştirilemez bir kayıt oluşturur. En uzun zincir sadece karşılaşılan olayların sırasını kanıtlamakla kalmaz aynı zamanda en büyük CPU gücüne sahip havuzdan geldiğini de kanıtlar. CPU gücünün çoğunluğu ağa saldırmak için işbirliği yapmayan düğümlerin kontrolünde olduğu sür

Mevcut Bitcoinler Nasıl Nakit Paraya Çevrilir Ve Dikkat Edilmesi Gereken Yöntemler

Bitcoin'i nakiteye çevirmek için, Bitcoin'inizi makul bir fiyata, tercih ettiğiniz yerel para birimine (türk lirası, dolar veya euro gibi) satmanıza izin verecek bir Bitcoin değişimi arayın. Bunun için alternatif olarak  Btcturk  sunucusuna göz atabilirsiniz.       Çoğu Bitkon borsasında, ana fiyatlarının üst kısmında veya yakınında bulunan bir borsada satış fiyatı veya alış fiyatı görüntülenir.  Satış fiyatı, temelde bir değişimin, bitcoin'unuzu dönüştürdüğünüzde ne kadar nakit alacağınızı hesaplamak için kullandığı şeydir. Tablolardaki  gösterilen fiyat gerçek zamanlı olup, genellikle birkaç saniyede bir güncellenir. Hangi alışveriş birimini kullanacağınızı seçerken aşağıdakileri göz önünde bulundurmanız gerekir. Aksi halde yapacağınız işlem işkenceye dönüşebilir. Bunun için 5 noktaya dikkat edin; Dövizin tercih ettiğiniz para birimini destekleyip desteklemediği ve nakitinizi almak için tercih ettiğiniz yöntem  Nakite çevirirken ne kadar ücret alıyor?  (Giz