Ana içeriğe atla

Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin Analizleri

BTC / USD

Bitcoin’deki ivme kritik Fibonacci direnç seviyelerine kadar deldi. Önceki analizimde karı önerdiğim seviyelerin çok üstünde, 17237.44 $ ‘lık bir yüksekliğe ulaştı .Dijital para birimi içten bir gün mum şablonu şekillendiriyor. Futures ticaretinin ilk birkaç saatinin çok oynak olacağına inanıyorum.Fiyatların hangi yönde ilerleyeceğini tahmin etmek zordur.
Belirli seviyeleri aklınızda tutabilir ve oynaklık kaybolduktan sonra onlarla çalışabiliriz.
Olumsuz yönü, destek seviyesi olan 12734.97 $ ve 11344.15 $ olan% 38.2 ve% 50 Fibonacci düzeltme seviyeleri olan 5450.86 $ ‘dan 17237.44 $’ a yükseldi. Baş tarafta, eğer fiyat yeni seviyelere ulaşırsa, bir sonraki direniş seviyesi 18281.68 $ ‘lık Fibonacci uzatma seviyesidir.
Bu düzeyler yalnızca yönergelerdir. Bitcoinin fiyatı  kolayca kırılabilir, bu nedenle lütfen dikkatle ticaret yapın. İstikararlı bir gün içi ticareti olmadıkça önümüzdeki birkaç gün boyunca kenarda kalmanızı öneririm.

ETH / USD

Ethereum , yükselen üçgen modelinden kopuşundan bu yana 390 ila 480 dolar arasında konsolide oluyor.
ETH
İkinci kez, 390 ABD doları , 07 Aralık tarihinde güçlü bir destek seviyesi olarak hareket etti. Ayılar dijital para birimini 390 doların altına düşüremediği için, boğalar 480 doların üzerinde bir patlamaya girişecek. Başarılı olursa, Ethereum 652 dolarlık hedefine doğru hızlı bir şekilde toparlanacak gibi görünüyor.
Öte yandan, ayılar yükselme oranını 390 dolar destek düzeyinin altına düşürürse, yükseliş eğilimi ve yüksek desen hedefleri geçersiz sayılır. Bu nedenle, tüccarlar stop-loss’ı marjinal(minimal seviye) olarak 390 $ ‘dan daha düşük tutabilirler.

BCH / USD

Bitcoin Cash , durma kaybı seviyelerinin altına düştü; bu yüzden durumu kapalı olarak değerlendirmeliyim. Bununla birlikte, fiyatlar yeniden hızla toparlandığından, dip düşüşü geçici oldu.
BTC
Bitcoin Cash, alt sınırda 1129.33 $ ve üst sınırda 1758.4 $ aralığında oldu. Mevcut seviyelerde, aralığın tam ortasındadır.
1760 $ seviyesinin üstünde bir kur farkı önermek veya herhangi bir yeni pozisyon başlatmak için 1129 $ seviyesine doğru bir düşüş beklemenizi öneririm .
Menzilin kopuşu 2387 $ olan bir desen hedefi var, bunun üstünde ise yüksek bir yeniden test mümkün. Öte yandan, dijital para birimi 1129 dolara düşerse, 50 günlük SMA’dan 1000 dolardan destek veriyor. Bu seviye kırılırsa, 854 dolarlık bir düşüş de mümkündür.

XRP / USD

6 Aralıkta ki düşüş, kur kaybının 0.218 $ ‘ı altında kırdı . Bununla birlikte, Ripple 0.20 $ seviyesinde destek buldu ve tekrar sert bir dönüş yaptı.
XRP
Sanal para birimi, büyük bir yükselen üçgen deseni oluşturdu ve bu da 0.3 dolarlık bir kopuşta tamamlanacak. Dezavantajı üçgenin eğilim çizgisinin güçlü bir destek gibi görünmesi muhtemeldir.
Dalgalanma, trend çizgisinin altındaki bir düşüşte negatif olur. O zamana kadar 0,30 $ ‘lık bir süreç var.
Üçgen içindeki oynaklık nedeniyle, satın alınabilecek en iyi yer trend çizgisi desteğinin yakınında veya tepe direncinin üzerinde bir kopuşta.

LTC / USD

Litecoin , beklediğim gibi, 20 günlük EMA’ya doğru düştü. Oradan güçlü alımlar onu yeni seviyelere yükseltti.
LTC
Kanalın kopuşu 154 $ ‘lık bir  hedefi vardı ve Litecoin 157.36 $’ ya ulaştı. Fiyat hedef hedefine ulaştığında, kısmi kârlar mevcut seviyelerde rezerve edilebilir.
Boğalar bir kez daha yükseliş trendini sürdürmeye çalışacak birkaç gün konsolidasyon öngörüyor. Baş taraftaki bir sonraki hedef, konsolidasyon sonrasında ekstrapole edilebilir.
Sanal para biriminin şu anda mevcut toparlanmanın% 23.6’sı ve% 38.2’si Fibonacci düzeltme seviyeleri olan 140.22 $ ve 129.612 $ ‘da destek bulması bekleniyor.

DASH / USD

Dash , satın alımın gerçekleştiği 20 günlük EMA’ya düşerek yükseliş kanalına geri döndü.
DASH
Dijital para biriminin, tekrar 815 $ seviyesinde tekrar test yapmasını bekliyorum . Eğer boğalar bu yükü tepe direncini kırmayı başarırsa, yükselen kanalın direnç çizgisine doğru bir miting görebiliriz.
Dash, yalnızca 640 $ seviyesinin altındaki bir düşüşte negatif olur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bulgar Üniversitesinde Bitcoin Bursu

Bitcoin’in ana finans dünyasında ki yükselişi harikalar yaratıyor. Herhangi bir geliştirme stüdyosuna yürüyün ve Blockchain, Bitcoin ve her şeyin kriptocurrency’u ile ilgili musingting IT personelini bulmak zorundasınız. Bunu göz önünde bulundurarak, Bulgaristan’daki Varna Yönetim Üniversitesi, Bitcoin’de burs imkanı sunan ilk yüksek öğrenim kurumlarından biri haline gelecektir.2018 yılında, on yazılım mühendisliği öğrencisine, Bitcoin’de burs verilecek ,her dönem için € 1000 değerinde. Üniversite ayrıca, adaylarına bursu ya avro ya da Bitcoin’den alma seçeneği de vereceğiz. Şanslı adaylar, kendilerine değerli sanal para birimlerinden bir pay alacaklarken, Üniversite de Bitcoin’i öğrenim ücretleri için bir ödeme yöntemi olarak kabul etme planları üzerinde çalışıyor. Prospektif yazılım mühendisliği öğrencileri, Blockchain teknolojisinin eğitiminde ilerlemeye öncülük ettiği için cryptocurrency ve Blockchain teknolojisinde yeni modülleri sabırsızlıkla bekleyebilirler. Alçak g

Satoshi Nakamoto’nun Bitcoin Makalesi

Satoshi Nakamoto tarafından yazılan manifesto birçok dilden sonra şimdi de Türkçe’ye çevrildi. Bitcoin : Eşten-eşe Elektronik Nakit Ödeme Sistemi  Satoshi Nakamoto Özet.  Tamamen eşten-eşe çalışan bir elektronik para sistemi herhangi bir finansal kurumdan geçmeden bir taraftan diğerine çevrimiçi ödeme gönderilmesini mümkün kılar. Dijital imzalar çözümün bir parçasıdır, ancak mükerrer harcamaları önlemek için hala güvenilir bir üçüncü tarafa ihtiyaç duyuluyorsa temel faydalarını kaybederler. Mükerrer harcama problemine eşlerarası ağ kullanarak bir çözüm öneriyoruz. Ağ, işlemleri sürekli uzayan özet fonksiyonu tabanlı bir iş-kanıtı zincirine ekleyek zaman damgasıyla işaretler ve iş-kanıtını tekrar üretmeden değiştirilemez bir kayıt oluşturur. En uzun zincir sadece karşılaşılan olayların sırasını kanıtlamakla kalmaz aynı zamanda en büyük CPU gücüne sahip havuzdan geldiğini de kanıtlar. CPU gücünün çoğunluğu ağa saldırmak için işbirliği yapmayan düğümlerin kontrolünde olduğu sür

Mevcut Bitcoinler Nasıl Nakit Paraya Çevrilir Ve Dikkat Edilmesi Gereken Yöntemler

Bitcoin'i nakiteye çevirmek için, Bitcoin'inizi makul bir fiyata, tercih ettiğiniz yerel para birimine (türk lirası, dolar veya euro gibi) satmanıza izin verecek bir Bitcoin değişimi arayın. Bunun için alternatif olarak  Btcturk  sunucusuna göz atabilirsiniz.       Çoğu Bitkon borsasında, ana fiyatlarının üst kısmında veya yakınında bulunan bir borsada satış fiyatı veya alış fiyatı görüntülenir.  Satış fiyatı, temelde bir değişimin, bitcoin'unuzu dönüştürdüğünüzde ne kadar nakit alacağınızı hesaplamak için kullandığı şeydir. Tablolardaki  gösterilen fiyat gerçek zamanlı olup, genellikle birkaç saniyede bir güncellenir. Hangi alışveriş birimini kullanacağınızı seçerken aşağıdakileri göz önünde bulundurmanız gerekir. Aksi halde yapacağınız işlem işkenceye dönüşebilir. Bunun için 5 noktaya dikkat edin; Dövizin tercih ettiğiniz para birimini destekleyip desteklemediği ve nakitinizi almak için tercih ettiğiniz yöntem  Nakite çevirirken ne kadar ücret alıyor?  (Giz